Ansigts SukkerMassage & Stamps

Anti-Age

Ansigts SukkerMassage & Stamps

Sugar Massage er en opstrammende og regenererende sukkermassage til stimulering af bindevævet og dermed forbedre udskillelsen af affaldsstoffer.

En naturlig og effektiv bindevævsmassage, hvor vi udnytter sukkerets klæbrighed til at danne vakuum og derved løfter vævet. På den måde får vi skabt et bedre flow og blodcirkulationen i bindevævet øges.

Når vi sætter gang i blodcirkulation, vil det også stimulere lymfecirkulationen, som opsamler det overskydende væske fra bindevævet og dermed mindsker hævelser. Samtidig har det en positiv effekt på inflammationer og derfor er massagen virkelig god til akne og ubalancer i huden, fordi ophobede affaldsstoffer udskilles.

Sugar Massage stimulerer hudens kollagen- og elastinproduktion og på den måde opnås en fornyet spændstighed i huden. Massageteknikken reducerer de fine linjer og tørhedsrynker i huden, da sukkeret er en fantastisk fugtgiver.

Sugar Stamp

Sugar Stamp er en teknik, der effektivt eksfolierer og dybderenser huden. Ved hjælp af en lille klump sukkervoks i en klud stampes huden, hvorved tilstopninger og urenheder fjernes og porerne minimeres.
Sugar Stamp er en naturlig og skånsom metode til eksfoliering, hvor der udelukkende arbejdes i overhuden, således vi ikke skader hudens underliggende lag.

Sugar Stamp giver en fantastisk udstråling, hvor huden efterlades blød, dybderenset og mat med mindre synlige porer samt et mere ensartet udtryk med mindskede fine linjer og fornyet glød.

Anbefales især til anti-age, uren hud og akne behandlinger.

Sukker Massage & Stamp er både velegnet som enkeltbehandlinger og som forløb.

Ved Anti Age og problemhud anbefales forløb med 1-2 ugers mellemrum i 6 uger.

Ikke velegnet til ekstrem slap hud, ekstrem sensitiv hud, svær rosacea, åbne sår, betændt acne og herpes.


Forløb er med kort interval mellem hver behandling - der kan vælges mellem 3 eller 6 behandlinger, beløbet betales ved første behandling.

Sådan foregår en behandling:

Afrens af ansigt og øvrebryst.

Sukkermassage af ansigt og øvrebryst.
Sukkeret fjernes med Sugar stamp og varme omslag (omslag bruges ikke i Måløv)
Fugtighedsmaske fra Living Dimension
Akupressur
Lifting massage
Afsluttes med plejende cremer, naturlig spf og ICEglobes