Hairlust
 Den naturlige vej til sundere hår

Køb Hairlust her:

https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=34473&bannerid=57195


5/5 stjerner på Trustpilot! (+1.700 anmeldelser) 🤩

♥ Bidrager til et sundere hår

♥ Velegnet for veganere og allergikere

♥ Højt indhold af biotin, folsyre & B-vitamin

♥ HairLust har 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Trustpilot (+1.700 anmeldelser)

NATURLIG HÅRPLEJE FRA DANMARK

I starten af 2017 blev HairLust skabt med innovation, bæredygtighed og gennemsigtighed som grundsten. Med afsæt i disse værdier og fokus på den tætte relation med vores kunder er vi kommet for at blive. Vi har taget kampen op mod de store, udenlandske konglomerater og deres traditionelle hårplejeprodukter.
Med en naturlig og holistisk tilgang til hårpleje, giver vores kosttilskud til håret, hårplejeprodukter og hår accessories i samspil de bedste betingelser for et sundere hår.
Vi ønsker at være gennemsigtige og jordnære i hele vores forretning og værdikæde. Vi er fuld transparente med vores råvarer og ingredienser. Vi skjuler ingen hård kemi men ønsker at give fuld indblik i maskinrummet. Vores naturlige råvarer er nøje udvalgt, altid med øje for rene indholdsstoffer, der gavner hårets sundhed og miljøet. Vores grundlæggende værdier for råvarer og en komplet liste med beskrivelse af alle vores ingredienser i samtlige produkter kan du læse mere om under denne side.

SYNERGI INDEFRA OG UDEFRA

Vores fokus ikke bare på indre eller ydre hårpleje, men på den effektive kombination af de to. Hårpleje indefra er godt. Hårpleje udefra er godt. Hårpleje indefra og udefra på én gang er rigtig godt og skaber en optimal synergieffekt. Med HairLust får du optimal indre og ydre pleje af håret, som komplementerer hinanden på effektiv vis.