Kosmetisk ansigtsakupunktur

Better anti-age

Med kosmetisk akupunktur får du et naturligt og opstrammende ansigtsløft uden kemi eller kirurgi, men kun ved brug af: 

GuaSha, meget tynde akupunkturnåle og små silikonecupper. 

Dine rynker mindskes og hele ansigtet strammes op. Du får en sundere hud og en smuk glød, der vil fremhæve din naturlige skønhed. Kosmetisk akupunktur er også effektiv mod uren hud.

Skal ansigtet løftes og resultatet være længerevarende er optil 10 behandlinger nødvendigt, over en 30 dages periode. Det første forløb anbefaler jeg 1-3 behandlinger om ugen, derefter vil det være hensigtsmæssig at vedligeholde med 1 behandling hver 4-6 uge.

Resultaterne afhænger af, hvordan du lever og hvordan du har det og om du har en god hjemmepleje. Derfor variere det fra person til person, hvor meget effekt og hvor hurtigt virkningerne af behandlingerne vil komme. Erfaringer viser at jo yngre du er, desto bedre er effekterne. Er dine rynker nye og friske, kan de ofte forsvinde helt.

Hvor mange behandlinger?

Du vil kunne se en effekt allerede efter første behandling. Vedvarende resultater kan oftes først ses efter 6 - 10 behandlinger.
Vedligeholdelse ca. hver 4. - 6. uge er ofte nødvendig for at bibeholde resultatet. Dog er det individuelt og vil være afhængig af livsstil.
Bruger du i forvejen fugtgivende ansigtscremer - masker til at reducere fine linjer og opstrammende cremer, vil du efterfølgende opleve større effekt af disse, da blodcirkulationen forbedres efter kosmetisk ansigtsakupunktur.

Nålene 

Nålene er meget tynde, så det gør ikke så ondt som man måske kan forestille sig, når man ser på billeder af akupunkturnåle i ansigtet. Når nålene er sat, skal de sidde i ca. tyve minutter, mens du ligger og slapper af på briksen. Behandlingen er afslappende og afstressende, og man kan efterfølgende føle sig træt. Vigtigt at drikke godt med vand efterfølgende, da kroppen udrenser.

Blå mærker

Der er en lille risiko for at man kan få et blåt mærke af akupunkturbehandlingerne. Sker det, er der normalt tale om et lille blåt mærke der forsvinder i løbet af få dage. Jo ældre man er, øges risikoen for at få et lidt større blåt mærke, da man med årene bliver løsere i huden.

Hvad kan du opnå ved at få Kosmetisk akupunktur?


 Skaber en naturlig, sund og levende hud.

 Strammer muskulaturen i ansigtet op.

 Afspænder spændte muskler

 Tætner porer i huden

 Løfter øjenlåg 

 Mindsker rynker og fine linjer

 Reducerer dobbelthage

 Reducerer hævelser og poser under øjnene