Voksbehandling
MERE EFFEKTIVT Præcis og effektiv hårfjerning

Perron Rigot Wax


Jeg har valgt at bruge voks fra Perron Rigot™ i min klinik - deres mærke Cirépil™ en global pionér indenfor hårfjerning. Den første voks uden strips, "hotwax", er opfundet af Perron Rigot, der i 1972 fik patent for på lavtemperatur-voks. I dag har Perron Rigot mere en 20 patenter indenfor voks, var ligeledes først med en hypoallergen voks og er i dag #1 på de største markeder i verden.


Huden føles skøn efter behandlingen.


På sigt vil hårvæksten mindskes, da hårene bliver finere og blødere, og da man gentagne gange destruerer strukturen i hårdannelsen, vil det på sigt reducere din hårproduktion betydeligt.


Jeg vil gerne sikre mig, at din voksbehandling er så behagelig og effektiv som muligt, her er lidt råd, for din behandling giver optimal resultat: Hårene skal være mindst 5 mm og så er det en rigtig god idé at bruge en god bodyscrub/peeling før behandlingen, enten på dagen for din behandling eller dagen før. Dette løsner også evt. indgroede hår, så flest mulige hår følger med.

Jeg anbefaler Perron Rigot hjemmepleje serie.


  • Du må ikke blive vokset hvis du har diabetes 1, får blodfortyndende medicin eller åreknuder på dine ben
  • Efter en voksbehandling frarådes det at du tager sol, dyrker sport eller andet der øger svedproduktionen, i 24 timer.
  • Det frarådes at benytter deodorant eller lotion med parfumestoffer i de første 24 timer efter behandlingen
  • Voksbehandling holder ca. 4 uger alt efter hårenes kvalitet og styrke
  • På sigt vil hårsækkene blive svækket og hårene vil blive tyndere og finere i væksten
  • Hårene skal være 0,5-1,0 cm før en voksbehandling
  • Det er en god ide at peel de døde hudceller af de kropsdele der skal vokse 1 dag før behandlingen og igen 2 dageefter behandlingen og derefter 1 om ugen.