Hårfjerning - Sugaring 

Alle priser finder du i online booking.

Jeg tilbyder Behandling med Sugaring af følgende områder: intim(kvinder), armhule, overlæbe og hage.

Vejledning før og efter behandling:

Professionel Body Sugaring er en meget blid, sikker og effektiv metode til at fjerne hår, det er langt mere skånsom end andre hårfjerningsmetoder.

Den er effektiv på alle hudtyper og anvendes både til mænd og kvinder. Sukkermassen er 100 % naturlig og indeholder ikke parabener, dufte, farve eller tilsætningsstoffer.

Ved Sugaring fjernes hårene i deres naturlige groretning, hvilket minimier risiko for knækkede og indgroede hår, rødme og irritation. Huden efterlades blød og glat og resultatet holder længe.

Vigtigt:

- Undgå at bruge olie eller fugtighedscremer 1 døgn før behandlingen

- Hårlængde skal være 5-10 mm. Hvis De er længere skal de trimmes før behandling.

- Undgå solbadning, svømmehal, sauna i 24 timer efter behandling.

- Undgå brug af parfumholdige produkter 1 dag efter behandling.

- Brug scrub 24 timer  før behandlingen, og 48 timer efter, for at minimier risikoen for indgroet hår anbefales scrub 1-2 gange om ugen. Jeg anbefaler double scrub og ingrown haircare serum  fra Perron Rigot da de er specielt udviklet til at forhindre indgroet hår.

- Fjerner døde hudceller og giver en sund og velplejet hud.

- Hvis der er brugt barberskraber skal der gå 2-3 uger før en behandling. 

- Der vil gå 4-5 gange før man har fuld effekt af behandlingen.


Sugaring:

Sukkervoks er meget anderledes fra voks. Sukkervoks klæber sig nemlig ikke fast til levende hudceller, men fjerner derimod de døde hudceller, som efterlader huden frisk og blød.

Sukkervoks er 100 % naturligt og vandopløselig, som gør at den nemt kan fjernes fra huden igen, i modsætning til voks. Udover dette trækkes hårene i groretningen.

Voks trækkes af imod hårets groretning.


                              

Huden føles skøn efter behandlingen.

  • På sigt vil hårvæksten mindskes, da hårene bliver finere og blødere, og da man gentagne gange destruerer strukturen i hårdannelsen, vil det på sigt reducere din hårproduktion betydeligt.
  • Jeg vil gerne sikre mig, at din voksbehandling er så behagelig og effektiv som muligt, her er lidt råd, for din behandling giver optimal resultat: Hårene skal være mindst 5 mm og så er det en rigtig god idé at bruge en god bodyscrub/peeling 24 timer før behandlingen. Dette løsner også evt. indgroede hår, så flest mulige hår følger med.
  • Jeg anbefaler en god og omhyggelig hjemmepleje, så er du sikker på et godt resultat hver gang.
  • Efter en voksbehandling frarådes det at du tager sol, dyrke sport eller andet der øger svedproduktionen, i 24 timer.
  • Det frarådes at benytter deodorant eller lotion med parfumestoffer i de første 24 timer efter behandlingen
  • Voksbehandling holder ca. 4 uger alt efter hårenes kvalitet og styrke
  • På sigt vil hårsækkene blive svækket og hårene vil blive tyndere og finere i væksten
  • Hårene skal være 0,5-1,0 cm før en voksbehandling
  • Det er en god ide at skrubbe de døde hudceller af de kropsdele der skal vokse 24 timer før behandlingen og igen 48 timer efter behandlingen og derefter 1- 2 gange om ugen.


                  Ingrown hair double skrub,150 ml

Tørpeeling til kroppen, der er ideel at anvende mellem Voksbehandlinger.

Scrubben eksfolierer huden og forebygger forekomsten af indgroede hår, efterlader huden blød, glat og klar til en effektiv Voksbehandling.

Anvendelse:

Inden du går ind i badet fordeles peelingen på den tørre hud med fokus på de områder, der skal vokses. Skyld af med vand.

Anvendes 48 timer før din Voksbehandling og 1-2 gang om ugen mellem Voksbehandlinger for at forebygge indgroede hår.

150 ml. 189.-


                 Ingrown Hair Care Serum 30 ml.

Ingrown Hair Care Serum er særligt formuleret til at eliminere og forebygge indgroede hår. Den indeholder en høj koncentration af ekstrakt fra papaja og stjerneanis, der eksfolierer hudens overflade. Aloe vera der fugter og blødgør og ekstrakt fra brun tang, der beroligere huden og reducere rødme. Serummet efterlader huden blød og tilpas og klar til næste Voksbehandling.

Anvendelse:

Påføres første gang 48 timer efter behandling og derefter 1-2 gange om dagen på knopperne, til de er løsnet. Forsæt med brugen efter behov. Anbefales sammen med Ingrown Hair Double Scrub for bedste resultat. Kan anvendes i både ansigt og på kroppen.

30 ml. 159.-