Cupping & Gua Sha

Naturligt ansigtsløft 

Cupping & Gua-sha er til dig der ønsker naturlig ansigtsløft og opstramning.

Gua Sha er en meditativ og rolig behandling hvor jeg veksler med blide og medium strøg for at sætter gang i hudens blodgennemstrømning, samtidig med de gentagende strøg vil opstramme huden på naturlig vis.

Cupping sætter gang i iltningen til huden, blodcirkulationen og herved går kollagen og elastin produktionen i gang i området,

Bindevævet i huden har en vigtig rolle i forhold til hudens ældning, både ved at miste evnen til at regenerere og arbejde, men også ved at det underliggende væv bliver sejt og stift bla. pga. sol og utilstrækkelig næring.

Med Gua Sha redskabet og silikonecupper arbejdes der dybt i vævet og i de mimiske muskler med de traditionelle gua sha strygninger, lymfedrænage og akupressurmassage i ansigtet.
I problem områderne gennemarbejdes og smidiggøres vævet, hvilket opstrammer huden. Er der stagnationer i et område, kan der komme små blodudtrækninger som forsvinder inden for få dage, det betyder der kommer ilt og næring til området.
Ved denne behandling arbejdes der på det ultimative løft af hele ansigtet.


OBS ved botox eller filler skal det være 12 uger siden sidste behandling.

Forløb er med kort interval mellem hver behandling - der kan vælges mellem 3 eller 6 behandlinger - beløbet betales ved første behandling.