Partner - Link 

Køb ind på partner link

Jeg har nogle gange udsolgt af produkter og synes det er ærgerligt, - du som kunde er gået forgæves.

Derfor har jeg indledt et partnerskab med nogle af de forhandler, hvor jeg køber mine produkter.

Når du handler fra et af mine link, betyder det jeg får en lilleprocent sats af dit køb - som tak for hjælpen, for at jeg anbefaler deres produkter.

 Herunder finder du nogle af de forskellig produkter jeg forhandler, du bestille let ved at trykke på de blå link. Ved at handle via mine link, betyder at du også støtter min lille virksomhed på denne måde. TAK!


                                  Green Goddess

Collagen pulver fra Plent, kan du købe her på linket - det er det Collagenpulver jeg selv bruger. og som jeg mener er det bedste på det danske marked pt. 

Måske bliver du fristet af nogle af de andre skønne produkter Green Goddess også sælger.

Bestil på linket herunder

https://bit.ly/3sNyFTU                                     DuftVerket   

Her finder du forskellige sojavoks lys med forskellige dufte - prøv en testpakke med lækre dufte.

DuftVerkets økologiske sojavoks tilsat duftolier er nok den sjoveste, mest budgetvenlige og sundeste måde at give hjemmet en lækker duft på. Voksen består af små brikker, som du smelter i toppen af en aromalampe, med er fyrfadslys under. Her står det så og afgiver en en solid duft af høj kvalitet, så du ikke længere skal trækkes med kunstigt-duftende eller ikke-duftende lys.

Bestil på linket herunder.


                        Helsam - vitaminer og mineraler

Helsam har tit gode tilbud på vitamier/mineraler, personlig pleje og andre gode ting - her shopper jeg mange gode ting. 

Bestil på linket herunder.


                          Hos Med24 -din helsebutik

Hos Med24 - din helsebutik, kan du optjene bonus på dit køb som du kan bruge ved næste køb.

Her køber jeg mine vitaminer, mineraler og vitayummi vitaminer til hår&negle - det billigste sted på nettet jeg har fundet.

Bestil på linket herunder.


                                         HairLust

5/5 stjerner på Trustpilot! (+1.700 anmeldelser)

♥ Bidrager til et sundere hår

♥ Velegnet for veganere og allergikere

♥ Højt indhold af biotin, folsyre & B-vitamin

♥ HairLust har 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Trustpilot (+1.700 anmeldelser)

NATURLIG HÅRPLEJE FRA DANMARK

I starten af 2017 blev HairLust skabt med innovation, bæredygtighed og gennemsigtighed som grundsten. Med afsæt i disse værdier og fokus på den tætte relation med vores kunder er vi kommet for at blive. Vi har taget kampen op mod de store, udenlandske konglomerater og deres traditionelle hårplejeprodukter.
Med en naturlig og holistisk tilgang til hårpleje, giver vores kosttilskud til håret, hårplejeprodukter og hår accessories i samspil de bedste betingelser for et sundere hår.
Vi ønsker at være gennemsigtige og jordnære i hele vores forretning og værdikæde. Vi er fuld transparente med vores råvarer og ingredienser. Vi skjuler ingen hård kemi men ønsker at give fuld indblik i maskinrummet. Vores naturlige råvarer er nøje udvalgt, altid med øje for rene indholdsstoffer, der gavner hårets sundhed og miljøet. Vores grundlæggende værdier for råvarer og en komplet liste med beskrivelse af alle vores ingredienser i samtlige produkter kan du læse mere om under denne side.

SYNERGI INDEFRA OG UDEFRA

Vores fokus ikke bare på indre eller ydre hårpleje, men på den effektive kombination af de to. Hårpleje indefra er godt. Hårpleje udefra er godt. Hårpleje indefra og udefra på én gang er rigtig godt og skaber en optimal synergieffekt. Med HairLust får du optimal indre og ydre pleje af håret, som komplementerer hinanden på effektiv vis. 

Bestil på nedenstående link.