Renseolie m. Azulen

140 ml 375.-

Renseolie m. Azulen.

LD 13A er en vandopløselig dybderenseolie tilsat Azulen, der giver olien sin karakteristiske blå farve. Den virker derfor beroligende på sarte hudtyper og bruges også til acne og uren hud, da den beroliger rødmen og betændelsestilstande.
Olien fjerner overskydende talg og genopretter hudens naturlige balance.
Særligt egnet til rensning af sart, uren og kombineret hud.
Giver huden ro og virker desuden antiseptisk.
Denne renseolie indeholder ikke vand, er særligt rig på kamille ekstrakt, azulen og er speciel velegnet til hud, der har en tendens til at blive fedtet og uren.
Denne renseolies kombination af hvedekimolie, olivenolie, avocado og St. John's urt fjerner makeup og urenheder forsigtigt.
Indholdet af aloe vera, calendula og kamille planteekstrakter har en beroligende virkning og regulerer hudens talgproduktion.
Anvendelse:
Olien påføres den tørre hud og fordeles.
Fugt fingrene med koldt vand og skum olien blidt op, til der opstår en mælkeagtig emulsion.
Vask derefter af med rigeligt vand.
Efter rensningen anbefales LD 11 Ansigtslotion/skintonic, LD 14 Ansigtslotion/skintonic uden alkohol eller LD Hamamelis Lotion (skintonic).
Resultatet er en velplejet teint.Uundværlig ved sart hud samt ved f.eks. Rosacea og mange eksemtyper.
Tip: Ideel som makeup fjerner.
LD 13A Renseolie m. Azulen kan også vendes ren til fjernelse af øjenmakeup. Et par dråber på et fugtigt stykke vat eller vatrondel er nok.
OBS: hvis man er allergisk overfor bistik, må dette produkt IKKE benyttes (p.g.a. azulen). Vælg i stedet LD 13 Renseolie (uden Azulen).